top of page
8164128E-8D61-4F13-80D0-D1FA22BECD12_1_105_c.jpeg

MER OM MIG

Det är hit man kommer när man kommer hem...

Trots att jag levt och arbetat större delen av mitt i Linköping är det här i Rumma i Åtvidabergs kommun jag har mina rötter i det som gjort mig till den person jag är idag. 

Min farmors mor verkade i Rumma som den "kloka gumma" man kallade på vid sjukdom för att få hjälp av hennes kunskaper om örter och läkeväxter. Min egen farmor, född och uppvuxen i Rumma, var långt före sin tid intresserad av den forskning som förklarar hur vår värld är uppbyggd samtidigt som hon liksom jag tidigt började utforska de mänskliga resurser som från att ha hänvisats till det ”okultas” område, nu börjar dyka upp i forskningsresultat.

Karolinas HR-krafter skapades 2018 med målsättningen att stödja människor med intresse för egenvård som är intresserade av- och beredda att ta ansvar för sin hälsa. Jag Karolina Thorsson har i mer än 20 år på olika sätt jobbat med våra mänskliga resurser. För mig har det, som tidigare anställd i offentlig sektor, varit begränsat till att hjälpa människor förstå vad som är deras styrkor, att tydliggöra vad som är deras drivkrafter och att ta fram strategier för att nå mål och visioner.

 

Som egen företagare har jag skapat mera plats för min stresspedagogiska kunskap men också breddat mina kunskaper kring rådgivning om hur vi kan hålla oss friska ur ett mera holistiskt perspektiv där hänsyn tas även till den miljö som våra kroppar och vårt sinnen befinner sig i. Jag har ett stort intresse för de nya upptäckter som görs när det gäller främjande av hälsa och egenvård inom kvantfysikens- och epigenetikens område.

 

Det är mycket intressant att följa hur gammal kunskap inom alternativmedicinen nu bekräftas av modern forskning t.ex. hur stor betydelse mag-tarmhälsan och bakteriefloran har för olika sjukdomar.

bottom of page