Skapa din hälsa med Ayurveda!

Ayurvedisk Hälsovägledning


Välkommen till Karolinas HR-krafter! Här får du holistisk hälsorådgivning och behandlingar enligt Ayurveda som riktar sig till dig som vill ta eget ansvar för din hälsa. Jag erbjuder pulsläsning, doshatest, kostvägledning och hjälp med att upprätthålla hormonell balans för att främja din välmående och hälsa.

Kostens betydelse inom Ayurveda
Kostens betydelse inom Ayurveda
Ayurveda, den traditionella indiska läkekonsten, betonar betydelsen av en balanserad och individanpassad kost för att främja hälsa och välbefinnande.
Anpassa kosten efter din dosha.
Anpassa kosten efter din dosha.
Enligt Ayurveda finns det tre doshor (kroppstyper): Vata, Pitta och Kapha. Anpassa din kost och livsstil efter din specifika dosha för att upprätthålla balans.
Säsongsbetonad mat
Säsongsbetonad mat
Ät livsmedel som är säsongsmässigt tillgängliga för att dra nytta av deras naturliga näringsinnehåll och energi. Föredra färska och naturliga livsmedel framför processade och konstgjorda alternativ. Undvik tillsatser och kemikalier.
Tillräckligt med vatten
Tillräckligt med vatten
Drick tillräckligt med vatten för att hålla kroppen hydrerad och underlätta rening och avgiftning.

Skapa balans med månpraktik

Workshop/Meditationscirkel


För att skapa hormonell balans i harmoni med månens cykler kan månpraktik, även känd som Sadhana, vara ett kraftfullt verktyg. På Karolins HR-krafter erbjuder jag meditationscirklar och workshops enligt Ayurveda för dig som vill ta eget ansvar för din hälsa. Upptäck hur du kan integrera månpraktik i din vardag för att främja välbefinnande och balans.


Kontakta mig för mer information om hur du kan bjuda in till Meditationscirkel/workshop om "Kvinnan, Månen och Ayurveda.